Som tekstforfatter løfter jeg mange forskellige opgaver i store og små virksomheder.

Det er noget af det, jeg sætter allermest pris på som tekstforfatter; at jeg møder mange forskellige virksomheder, mennesker og opgaver på min vej. Det betyder, at jeg i dag skriver om alt fra makeup og modetendenser til Internet of Things, Smart Cities og ratepension. For mig er det altid sjovt og udfordrende, når jeg skal sætte mig ind i et nyt fagområde.

Du sætter dagsordenen

Som tekstforfatter kan jeg både løse en enkeltstående opgave for dig eller samarbejde i et fast forløb. Nogle virksomheder foretrækker, at jeg sidder hos dem, andre briefer mig hos dem, inden arbejdet går løs på mit kontor. Det er helt op til dig.

En god dialog

Det er vigtigt for mig, at jeg bliver briefet godt og grundigt, så jeg kan lave en tekst, der matcher sine forventninger. Derfor sætter jeg også pris på, at vi har en god dialog undervejs.

Skal teksten have et boost?

Ofte skriver jeg tekster fra bunden, men det er også en mulighed, at jeg ’overtager’ teksten og giver den et ’makeover’, så den bliver lækker, læseværdig og passer til målgruppen. Måske mangler du bare det sidste til at få den over rampen?

Hvornår skal du bruge mig?

Ofte træder jeg til i virksomheder, når:

  • Indholdsproduktion bare er en af flere, vigtige opgaver
  • Det er svært at få gang i virksomhedsbloggen på grund af for få ressourcer
  • Det tager for lang tid at producere en tekst – og I måske dropper det
  • Der er brug for mere content, end der er ressourcer til at producere inhouse
  • En enkeltstående opgave skal løses fx en artikel til et fagblad
  • Marketing eller kommunikationsafdelingen er ramt at sygdom over længere tid
  • Der er behov for nye øjne på ’gammelt stof’

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak om, hvor og hvordan jeg kan bidrage i din virksomhed. Kontakt mig her og lade os tage en snak om mulighederne.