Freelance copywriter.


Jeg har leget med ord, sætninger og meninger, siden jeg lærte at skrive i midten af 1980’erne. Da jeg blev lidt ældre, uddannede jeg mig i at fortælle historier professionelt som cand. mag. i dansk og diplomjournalist. Siden 2003 har jeg skrevet alverdens typer tekster, der har solgt produkter og brandet de virksomheder, jeg har arbejdet i og for.

Hvorfor Copywriter?

I dag gør jeg det som freelance copywriter og content creator, fordi jeg godt kan lide at arbejde for forskellige kunder og løse forskellige typer opgaver og problemstillinger. Som tekstforfatter udvikler jeg kommunikationsløsninger på tværs af kanaler og med fokus på det gode indhold. Min ambition er at skabe det bedste indhold i det format, der passer dig og dine kunder.

At skrive er mit håndværk

Som copywriter og content creator har jeg fokus på både redaktionel og kommerciel kommunikation. Jeg har strategiske og håndværksmæssige kompetencer inden for mange forskellige brancher og kanaler og et solidt kendskab til at udvikle magasiner, artikler, cases, præsentationsmaterialer, film, bøger, indhold til sociale medier, web og meget meget mere. Mange spørger mig, hvad jeg skriver om. Mit svar er alt. Jeg betragter det at skrive som mit håndværk, og derfor skriver jeg alt fra fra rejseguides i livsstilsmagasiner, blogindlæg om mode og makeup, advertorials til aviser og magasiner til artikler om nye vaccinationstilbud i fagblade, pensionsopsparinger og Smart cities. You name it.

Jeg har skrevet tekster for en række innovative og spændende virksomheder bla. Dansk Standard, Sikker vaccination, ETA-Danmark, Miljømærkning Danmark, ALT for damerne og Lange Productions.

Og jeg vil glæde mig til at skrive din historie.


Uddannelse

2003 – Cand.mag. i dansk (AAU)

2012 – Diplomjournalist (UPDATE)

Diverse kurser: Content Marketing, SEO, Skriv bedre tekster, Salgsbrevet, Powerpoint mm.

Kontakt mig

Når du booker mig...


Jeg arbejder altid i tæt dialog med mine kunder. Før jeg går i gang med en opgave, har jeg brug for en masse viden om din virksomhed og formålet med den tekst, jeg skal skrive. På den måde kan jeg sikre mig, at teksten fungerer i den kontekst, du skal bruge den i.

Når du bestiller tekstforfatteropgaver, får du både mulighed for at give mig feedback undervejs, og når hele teksten er færdig. På den måde sikrer vi, at teksten bliver i din sprogstil, og at alle oplysninger er korrekte.

Sammen med mine samarbejdspartnere kan jeg stå for både tekst, layout og tryk eller digital publicering. Du er altid velkommen til at ringe, så vi kan tale om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Vil du have hjælp til dine tekster? Kontakt mig i dag.

Kontakt mig